Contact

Bedrijfscultuur in de coronacrisis

Hoe begeleid je je organisatie, dankzij een effectieve bedrijfscultuur, beter door de corona crisis?

Waar lig jij wakker van in deze tijden? Ik denk met je mee en pas graag mijn ruime ervaring en kennis toe op jouw cultuuruitdaging. Omdat ik geloof dat je juist in tijden van crisis je bedrijfscultuur sterker kunt maken.

We bevinden ons met deze crisis in de kern van de VUCA-(volatile, uncertain, complex, ambiguous) wereld, waarvan onverwachte impactvolle gebeurtenissen onlosmakelijk onderdeel zijn. Om als organisatie bestaansrecht te houden, future proof te blijven, dien je continu in te spelen op de veranderingen, nieuwe kansen en ontwikkelingen. Dat realiseer je alleen met een effectieve bedrijfscultuur.

Je succes als future proof organisatie wordt in grote mate bepaald door je bedrijfscultuur. In de corona-crisis zie je dat duidelijk terug komen: Hoe effectief is het samenwerken op afstand? Straalt leiderschap vertrouwen of onzekerheid uit? Komen mensen proactief met nieuwe ideeën of wachten ze af? Heerst er in de organisatie betrokkenheid of is er juist afstand? Werkt leiderschap aan rust en duidelijkheid, of zenden ze veel ad hoc berichten met wisselende boodschappen? Zijn de bestaande kernwaarden en strategie sterk genoeg en bruikbaar om de organisatie door deze crisis heen te loodsen?

Ik bied dit consult aan via het pay what you want-principe. Of je betaalt en hoeveel; iedereen krijgt dezelfde service. Omdat ik geloof dat je juist in tijden van crisis je bedrijfscultuur sterker kunt maken.

+31 6 4985 1156
judith@greatcompanyculture.nl
Amsterdam